Zaposlitev | EPROMCOM

Zaposlitev

Potrebujete novo zaposlitev

Iščete delo?

Potrebujete novo zaposlitev primerno vaši izobrazbi in vašim delovnim navadam potem mogoče berete pravi odstavek.

Smo podjetje, ki v svoj kolektiv sprejema izkušene elektro monterje, električarje, elektrotehnike za terensko delo doma in v tujini.

V našem kolektivu se dnevno srečujemo, izobražujemo in spoznavamo najnovejše tehnologije in napredek človeškega razvoja na področju avtomatizacije in novih tehnologij v elektrotehniki.


Potrebujete počitniško delo ali delo preko študentskega servisa.

Vsi študentje in dijaki, ki si želijo v času študija in šolanja nabrati delovnih navad in izkušenj s področja AVTOMATIZACIJE INDUSTRIJSKIH PROCESOV.

Vsi, ki obiskujejo srednjo elektro šob in imajo voljo in veselje do spoznanja praktičnega dela novih naprav in tehnologije v to spadajo razna montažna dela (elektro kanalov, cevi, raznih stikalnih blokov, elektro omar) in priklapljanja novih naprav v industriji ter elektro inštalacij v poslovnih in stanovanjskih objektih.

Pošljite nam vaš življenjepis (CV).

  Vaš življenjepis - CV (obvezno)

  epromcom (39) epromcom (38) App5c Zoran

  Samostojni podjetnik

  Zoran Marinovič ie

  Svojo podjetniško pot je začel februarja leta 2008.

  Z dolgoletnimi izkušnjami, ki si jih je nabral na področju avtomatizacije in vodenja, se je odločil za naslednji korak v svojem življenju, vodenje svojega podjetja. Kljub pridobljenim izkušnjam, se še dandanes nenehno izobražuje in spoznava nove tehnologije.

  Pridobljeno znanje pa posreduje naprej na svoje zaposlene, sodelavce in prijatelje.